Hälsa på jobbet

- Ta ett proaktivt grepp och skapa hälsa och hållbarhet för människa och företag!

En stor del av vår vakna tid tillbringar vi på jobbet. Vi på Naprapathuset ser att merparten av våra klienters problem bottnar i livstils- och arbetsrelaterade frågor.  Vårt motto är ”hälsa är lönsamt” för att vi sett det finns en stark synergieffekt mellan just hälsa och lönsamhet. Fungerar företaget fungerar individen, mår individen däremot inte bra blir det svårt att prestera toppresultat.  Att förebygga sjukdomar och kroniska smärttillstånd tjänar därför alla på.

Arbetsgivare har i allt större utsträckning insett detta och subventionerar, eller betalar, ofta den anställdes behandling. Rehabilitering hos oss på Naprapathuset är avdragsgill för arbetsgivaren och en mycket uppskattad, skattefri förmån för den anställda.


Föreläsningar, coaching och organisationsutveckling

Inom företaget finns spetskompetens för att skapa hälsa och lönsamhet i ett bredare perspektiv. Det kan gälla:

Individuell coaching för ledare och medarbetare
Grupputveckling för att skapa högpresterande team
Verksamhets- och organisatonsutveckling
Stresshantering för individ, grupp och organisation
Dessa delar leds av erfaren organisationskonsult och certifierad coach.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett utvecklingsprogram för just Ert företag!

För vidare information se www.gestalthuset.se
 

 

 

Tidsbokning

Kungsängen (Östervägen & Hälsofabriken)
Tele: 08 - 581 650 97

Aktuellt

Hej!

Jag vill påminna om att titta en gång extra vart man har bokat tid om man gör det on-line! Tyvärr har det blivit fler missförstånd senaste veckorna. På din bekräftelse via sms och mail så står platsen inom parantes bakom mitt namn.

Välkomna!

//Hannah

 

Just nu har jag lite mindre tider än vanligt att erbjuda pga att Emelie har slutat för att förverkliga sin dröm att bo på hästgård! Rekrytering av en ny kollega pågår! 

 

Sen 1 mars finns vi nu också på HälsoFabriken, Mätarvägen 3B i Brunna! Om du bokar on-line var uppmärksam vart du bokar (det står bakom våra namn). För att förhindra trassel kolla en extra gång!

Som vanligt nås vi även på 08-58165097.

Välkomna!